Συνεδριακός Χώρος

Ξενοδοχείο Astir

conference

Σε στρατηγικό σημείο στο κέντρο της Πάτρας, στην παραλιακή λεωφόρο, δίπλα στο ΚΤΕΛ υπεραστικών λεωφορείων και στο σταθμό του ΟΣΕ, το Ξενοδοχείο Astir είναι η ιδανική επιλογή για διαμονή στην Πάτρα, είτε έρχεστε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή.                       

Οι αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Astir συνολικού εμβαδού 750 τ.μ. έχουν τη δυνατότητα να διαμορφωθούν σε μικρότερες αίθουσες εκδηλώσεων & συνεδριάσεων χωρητικότητας από 10 έως 750 άτομα για συνέδρια, σεμινάρια και δεξιώσεις.

Αίθουσες άνετες, λειτουργικές και πολυτελείς, με υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, προηγμένες υποδομές και εξειδικευμένες υπηρεσίες εγγυώνται την επιτυχία του συνεδρίου.

Οι κομψοί χώροι και ο υπερπλήρης εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προτάσεις εδεσμάτων και ροφημάτων για coffee break, καθώς και οι άρτιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των συνέδρων, αποτελούν εχέγγυο μιας άρτιας διοργάνωσης.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του Ξενοδοχείου Astir εξασφαλίζουν την επιτυχία του Συνεδρίου.

Συνεδριακό Κέντρο Πολυχώρου «Αγορά Αργύρη»

IMG_20151027_130439.jpgΤο κτίριο χαρακτηρίσθηκε  διατηρητέο με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και διαθέτει δύο τμήματα υπογείου, εμβαδού 753,50 τ.μ. και δύο ορόφους συνολικής επιφάνειας 1.397,99 τ.μ.
Αποτελεί έναν πολυχώρο υποδοχής, κυκλοφορίας και ενημέρωσης των επισκεπτών της πόλης, ταυτόχρονα αποτελώντας σημείο αναφοράς στην αναψυχή Πατρινών και επισκεπτών.
Το Συνεδριακό Κέντρο της Αγοράς Αργύρη έχει χωρητικότητα 156 ατόμων, διαθέτει  βήμα και  αναλόγιο ομιλητών, μικροφωνική εγκατάσταση που περιλαμβάνει τρία ενσύρματα και ένα ασύρματο μικρόφωνο, επιτοίχια οθόνη  προβολής, αναπαραγωγή ήχου από εξωτερική πηγή, δυνατότητα αυξομείωσης φωτισμού, ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.