Χαιρετισμός Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητές συμφοιτήτριες

Αγαπητοί συμφοιτητές,

Το ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, αποτελεί μια πρωτοβουλία των Προέδρων των Φοιτητικών Συλλόγων των Ιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας, Κρήτης και Πατρών, το οποίο προσδοκούμε να αποτελέσει σημείο συνάντησης των φοιτητών και των φοιτητριών της Ιατρικής Επιστήμης. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων, η περαιτέρω διερεύνηση των γνώσεων μας, μέσω της παρουσίασης των τελευταίων επιστημονικών μελετών, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου καταρτίζει ένα τριήμερο επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και ενδιαφέροντος, με αξιόλογες παρουσιάσεις και ομιλίες από διακεκριμένους και καταξιωμένους ομιλητές. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις νεότερες εξελίξεις, στα επίκαιρα, αλλά και στα αμφιλεγόμενα θέματα της Ιατρικής Επιστήμης, αποσκοπώντας στην έγκυρη ενημέρωση των παλαιότερων αλλά κυρίως των νεότερων και διασφαλίζοντας τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις, αλλά και στις ευκαιρίες που συνεχώς παρουσιάζονται.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, πέραν όλων των παραπάνω, αποτελεί επίσης και μία σημαντική ευκαιρία να ανανεώσουμε παλιές φιλίες, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες.

Με χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Συνεδρίου μας, συμβάλλοντας και εσείς στη διοργάνωση μιας άκρως σημαντικής επιστημονικής συνάντησης.

 

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Για την Οργανωτική Επιτροπή του 2ου ΣΦΙΣ

 

Κωνσταντίνος Ι. Γκιάλας

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 2ου ΣΦΙΣ

Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

Τεταρτοετής Φοιτητής Τμήματος Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών